bow
02 desember 2016

Various Artists

Barnas klassiske favoritter 2

Various Artists - Barnas klassiske favoritter 2
  • Lanseringsdato: 2016-12-02
  • Label: Naxos
  • Katalog: 8503291
  • Kategori: Barnemusikk
  • Format: audio
  • EAN: 0747313329137

Barnas Klassiske Favoritter har vært en fin suksess for Naxos i Norge – kombinasjonen av lett tilgjengelig klassisk musikk samlet i en boks med uhøytidelige og morsomme illustrasjoner er åpenbart en sak både de små og store forstår – intet mindre enn "stor musikk for små ører" det er hva samlingene formidler. Siden det klassiske materialet er så omfattende og underholdene– samt appellerer til de små, føles denne boks nr. 2 i serien - ikke ''bare som en nr. 2", men som enda en bukett med fantastisk musikk, som en reel fortsettelse av nr. 1 – lett fordøyelig for alle.

Linker til KJØP, STREAMING OG DOWNLOAD nedenunder!

Her får du kjente travere som faktisk konkurrerer med nåtidens popmusikk når det kommer til øyeblikkelig sympati, syng-med-faktor og gjenkjennelse – er f.eks. ikke disse her herlige og lett fordøyelige musikkstykker...Can Can, I Dovregubbens hall, Do Re Mi fra Sound of Music, Humlens flukt, Finale fra Dyrenes karneval, Blomstervalsen fra Nøtteknekkeren, Wiegenlied (Vuggevise), Serenade nr. 13 'Eine kleine Nachtmusik'...musikk vi vil formidle videre til neste generasjon.?
En 3 CD-boks med flotte illustrasjoner, ca. 4 timers musikk med de beste orkestre og solister i flotte lydinnspillinger – værsågod – Klassisk 4 Kids, i høye stabler!


Del via:


Kjøp, Download eller Stream - her!Stream HD Kvalitet klassisk musikk

Klassisk musikk streaming og nedlasting i HD og lossless (CD-kvalitet)